Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.


De eigen omgeving van B3net kan al binnen een week beschikbaar zijn. Het vullen van de stamgegevens van studenten, bedrijven en contactpersonen kan dan beginnen. Een implementatieproject kan binnen 1-3 maanden worden afgerond.

Ja, u kunt in B3net precies bepalen wie wat mag zien en kan doen in het systeem. Per opleiding kunt u eenvoudig bepalen welke mogelijkheden studenten hebben.

Ja, B3net heeft een directe koppeling met stagemarkt. Hiermee heeft u direct inzicht of de leerbedrijven erkend zijn voor de opleiding van de student, u kunt nieuwe erkende bedrijven opzoeken en toevoegen aan uw b3net omgeving en B3net wordt op dagbasis up to date gehouden met stagemarkt.

B3net is meertalig opgezet. Standaard talen zijn Nederlands en Engels. Andere talen zijn eenvoudig toe te voegen.

Er wordt continu gewerkt aan de verbetering en uitbreiding van het systeem. Met een onderhoudscontract gaat uw omgeving automatisch mee met alle updates. De ontwikkeling wordt altijd gedaan in samenspraak en samenwerking met scholen, zodat met kennis van de praktijk wordt doorontwikkeld.

Studenten werken met B3net via een app. De app heeft een zeer overzichtelijke interface waardoor studenten zonder enige moeite aan de slag kunnen. Studenten kunnen gericht op zoek naar een stageplaats via app, houden hun sollicitaties bij e geven door als ze een plaats gevonden hebben. Tijdens de stage verloopt de begeleiding en de urenverantwoording via de app.